Έχοντας διανύσει μία 46ετή καταξιωμένη πορεία στον χώρο ολοκληρωμένων λύσεων ιματισμού, εξοπλισμών ξενοδοχείων, εστιατορίων, κλινικών, σκαφών – και όχι μόνο – η εταιρία ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ συνεχίζει και φέτος την ανοδική της πορεία, με πολλές πρωτοπόρες και καινοτόμες προτάσεις.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει, να διαλέξει και να ενημερωθεί για την τεράστια γκάμα προϊόντων, καταλήγοντας πάντα στην τελειότερη και πιο οικονομική λύση, στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.

Δίνοντας μία εικόνα του χώρου σας (χρώματα, επίπλωση, διαρρύθμιση), σας προτείνεται ο καταλληλότερος συνδυασμός σχεδίων και χρωμάτων, αναδεικνύοντάς τον στο μέγιστο διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σεντονόπανων, από τις πιο προσιτές έως τις υψηλότερες ποιοτικές κατηγορίες της αγοράς.

Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε – μέσα από μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων – μαξιλάρια, παπλώματα, πετσέτες, μπουρνούζια, ριχτάρια, ράνερ, κουβελί, κουβέρτες (ακριλικές, πικέ), στρωματοθύκες, κουρτίνες, τραπεζομάντιλα, ναπερόν και πολλά άλλα, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από τους ειδικούς της εταιρίας ή από την ιστοσελίδα μας www.mihalopoulos.gr

Στήνουμε boutique ξενοδοχεία με ελάχιστο κόστος…